• +40 264 598 261
  • Bulevardul Muncii nr. 10, Cluj-Napoca
  • office@profinox.ro

Cunosc firma Profinox inca din anii 90. De-a lungul timpului am realizat impreuna multe lucrari, de la simple mese si diversi suporti, pana la sisteme de transport pentru alimentarea masinilor de ambalat, silozuri si chiar utilaje tehnologice (cum ar fi mixer pentru arome).

Tehnologia devine din ce in ce mai performanta, asa incat Profinox a fost partenerul pe care Strauss l-a ales pentru a dezvolta inovatii in jurull tehnologiei, cu Doncafe Fresh. In Manufaktura by Doncafe am creat impreuna primul utilaj ce stocheaza, amesteca si macina cafeaua Doncafe Fresh asa cum isi doreste consumatorul.In cursul anului 2017 am deschis si a 2a locatie Manufaktura by Doncafe unde Profinox ne-a asigurat servicii atat pe partea de proeictare- dezvoltare a acestui utilaj unic in Romania cat si pentru soft-ul prin care consumatorii comanda si personalizeaza print-un ecran tactil cafeaua. De curand am lansat comanda si pentru utilajul care va dota a 3a locatie Manufaktura.

Constiintiozitatea , corectitudinea si mai ales profesionalismul oamenilor cu care am lucrat din cadrul acestei firme au fost si sunt caracteristici de baza. Aceste lucruri ma determina sa aleg Profinox in detrimentul altor concurenti.